Muzică, tradiții și distracție, în acest weekend, la Făgăraș

FOTO> ARHIVA

Făgărășenii care nu și-au făcut alte planuri pentru acest weekend, au ocazia să participe la evenimentele organizate atât la Casa de Cultură, cât și la Cetatea Făgăraș. În această seară, de la ora 19.00, iubitorii muzicii clasice sunt așteptați la un concert pop- simfonic cu Orchestra Castelanii și Dalma. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Sâmbătă e mare șezătoare în Cetatea Făgăraș. Evenimentul va începe la ora 10.00 și se va desfășura în Crama Cetății Făgăraș.
În 24 noiembrie, de la ora 10.00, va fi o șezătoare în Crama Cetății, unde vor fi peste 100 de femei îmbrăcate în costume populare. Avem pregătit  vin fier, prăjituri, cântece și strigături frumoase. Așteptăm oamenii să vină, să se bucure de acest eveniment. Îi rugăm pe cei care vor să fie alături de noi, să fie îmbrăcați în costume populare“, ne-a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.
Weekendul se încheie cu o invitație la film, comedia „Pup-o, mă!“, care va fi proiectat duminică, de la ora 19.00, în sala mare a Casei Municipale de Cultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.