Fără permis, la volanul unei mașini neînmatriculate

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 23.40  polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în județul Timiș, condus pe raza localității Cuciulata de un bărbat de  25 ani, din Hoghiz,  în care se mai afla un pasager.

La solicitarea polițiștilor, niciunul din ocupanții vehiculului nu a prezentat documente de identitate, susținând că nu le au asupra lor. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că atât conducătorul auto cât și pasagerul nu sunt deținători de permis de conducere iar vehiculul are inspecția tehnică periodică expirată și nu are încheiată poliță de răspundere civilă auto valabilă.

Pasagerul, un tânăr de 19 ani, din Hoghiz, este deținătorul legal al autoturismului și acesta l-a încredințat spre a fi condus bărbatului de 25 ani, deși cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis și încredințarea unui vehicul spre a fi condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.