Ghiozdane și penare pentru copiii din familiile defavorizate

Cu sprijinul unei librării, sute de făgărăşeni s-au mobilizat şi au donat ghiozdanul şi penarul pe care nu le mai foloseau copiii lor iar ieri  acestea au ajuns la Serviciul de Asistență Socială. Peste 150 de ghiozdane și penare vor fi distribuite și în acest an copiilor din familii defavorizate.  

A devenit tradiție pentru reprezentanții librăriilor Birotex să desfăşoare o campanie prin care făgărăşenii pot dona ghiozdanul vechi şi primesc reducere de până la 15% la achiziţionarea unuia nou. Astfel, până acum, reprezentanţii librăriei au colectat peste 150 de ghiozdane. Acestea au ajuns ieri la Serviciul de Asistenţă Socială, de unde vor fi distribuite familiilor nevoiaşe.

Au fost în acest an ghiozdane foarte bune, făgărășenii au venit cu ghiozdane bune la schimb și mă bucur că am reușit să trezim și în acest an spiritul civic, în rândul făgărășenilor iar numărul de ghiozdane a fost poate chiar mai mare față de cel de anul trecut. Iată că am intrat în al șaselea an, în care a devenit o tradiție ca noi să oferim copiilor săraci, prin intermediul Primăriei Făgăraș și a Serviciului de Asistență Socială, coordonat de domnul director Bogdan Taflan, să oferim aceste ghiozdane copiilor din familii defavorizate. Mă bucură acest lucru și sperăm să fim sănătoși, să putem face cât mai multe bucurii copiilor care chiar au nevoie de acestea“, ne-a spus Radu Mitric, patronul librăriilor Birotex.

Anul acesta, campania a ajuns la a șasea ediție, iar până acum în jur de 1000 de ghiozdane pe care elevii făgărășeni le-au dus librăriilor prin programul „Rabla“, dar și 400 de penare, au ajuns la copiii din familiile defavorizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.