Dezbatere publică pentru deschiderea circulației rutiere în două sensuri de circulație pe str. Vasile Alecsandri

Făgărășenii sunt așteptați să ia parte  joi, 11 octombrie 2018, ora 1100, în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș, la dezbaterea publică pentru deschiderea  circulației  rutiere în  două sensuri de circulație pe str. Vasile Alecsandri și reconfigurarea circulației prin sens unic pe str. Iazul Morii și pe aleea din spatele bl.4 și 5 din str.Tăbăcari.

Începând cu data de 25 septembrie 2018, pentru informații, vă stă la dispoziție persoană de contact: cons. Filip Andrei – compartiment acorduri, autorizații, liberă inițiativă, comercial, activitate de transport în comun și taxi, între orele 8,00 – 16,00 la sediul Primăriei Făgăraş, situat în strada Republicii nr. 3, de luni până joi, între orele 7,30 – 16,00 şi vineri, între orele 7,30 – 13,30.

Făgărășenii sunt invitați să participe la dezbaterea publică în cadrul căreia au posibilitatea să prezente propuneri, sugestii şi amendamente cu privire la deschiderea  circulației  rutiere în  două sensuri de circulație pe str. Vasile Alecsandri și reconfigurarea circulației prin sens unic pe str. Iazul Morii și pe aleea din spatele bl.4 și 5 din str.Tăbăcari, pe care să le depuneţi până la data de 11 octombrie 2018, de luni până joi, între orele 7,30 – 16,00 şi vineri, între orele 7,30 – 13,30, la  compartiment acorduri, autorizații, liberă inițiativă, comercial, activitate de transport în comun și taxi, persoană de contact: cons. Filip Andrei sau prin e-mail: secretariat@primaria-fagaras.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.