Anul nou școlar bate la ușă. Vezi la ce oră încep festivitățile de deschidere

Vacanța mare este pe sfârșite iar școlarii se bucură de ultimele zile libere. În paralel însă, au început pregătirile pentru noul an școlar. La mare căutare sunt acum rechizitele, uniformele și ținutele noi, pentru că de luni, 10 septembrie, porțile instituțiilor de învățământ se deschid. 

Deja la mai multe instituții de învățământ din orașul nostru s-a fixat ora la care încep festivitățile de deschidere a noului an școlar.

La Școala Gimnazială nr. 1, copiii sunt așteptați de la ora 9.30. Anul acesta, vor păși cu emoții, pentru prima oară în calitate de școlari, în jur de 100 de elevi, care s-au înscris în cele patru clase pregătitoare.

Colegii lor mai mari, cei de liceu, vor participa la festivitatea de deschidere a noului an școlar începând cu ora 10.15.

La Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“ , clopoțelul va anunța începerea noului an școlar de la ora 9.00 iar de la ora 10.00, la Școala din Galați. 3 clase pregătitoare sunt organizate în acest an la școala din cartierul Vasile Alecsandri iar una în cartierul Galați.

Elevii Colegiului Național „Doamna Stanca“ sunt așteptați la școală de la ora 9.00, când a fost programată festivitatea de deschidere a anului școlar 2018-2019 și de la ora 10.00, cei de la Școala nr.7. Trei clase pregătitoare vor avea cele două instituții în anul școlar 2018-2019.

La Colegiul „Aurel Vjoli“, deschiderea noului an școlar este programată la ora 10.30.

La Liceul Teologic Ortodox „Sfântul Constantin Brâncoveanu“, deschiderea noului an școlar este programată la ora 11.00.

La Liceul DR. Ioan Senchea, festivitatea de deschidere a anului școlar 2018-2019 se va desfășura luni, 10.09.2018, începând cu ora 10.00 în incinta unității de învățământ.

Așadar, luni, 10 septembrie va fi o zi plină de emoții, de povești din vacanță, dar și de speranțe pentru un an școlar cât mai bun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.