Turneu Internațional „Făgăraș Handbal Cup“

De joi și până duminică, Făgărașul va găzdui turneul internațional „Făgăraș Handbal Cup“ – turneu rezervat junioarelor III. La startul competiției vor fi 16 echipe împărțite în 4 grupe, iar la final doar una va fi desemnată marea câștigătoare și va primi medaliile de aur.
Timp de 4 zile, fiecare echipă va disputa un număr de 7 partide în sălile de sport ale colegiilor naționale „Radu Negru” și „Doamna Stanca”. Vom avea oaspeți de seamă din Ungaria, echipa de junioare a deținătoarei Champions League, Gyori AUDI ETO KC fiind printre favoritele la câștigarea turneului. Făgărașul va fi reprezentat la acest turneu de CSM Făgăraș.
După multe turnee organizate la Făgăraș, de această dată dorim să trecem la alt nivel și anume la organizarea unui turneu internațional, turneu care de la an la an să crească și să aducă în orașul nostru foarte multe echipe din țară și din străinătate. Această primă ediție va avea la start 16 echipe la o singură categorie de vârstă. Anul viitor dorim să ajungem la un număr de 50 de echipe participante la 4-6 categorii de vârstă, iar în 2022 sperăm să putem găzdui un turneu care să aibă la start 100 de echipe de la minihandbal până la juniori I . Știm că va fi foarte greu, dar avem convingerea că vom reuși.” ne-a spus Marius Marocico – organizator FHC 2018.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *