Copil de 5 ani, luat de ape în Combinat

foto: arhiva National

Update

Potrivit ultimelor informații, primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Brașov, copilul în vârstă de 5 ani se afla împreună cu tatăl și cu alți 3 frați într-o căruță tractată de cal. Au vrut să traverseze râul, însă tatăl și-a dat seama că apa este mare și a încercat să întoarcă căruța, moment în care aceasta s-a răsturnat.

Copilul de 5 ani se afla împreună cu tatăl sau și 3 frați și au încercat să treacă râul Berivoi cu o căruță tractată de cal. Văzând că apa este adâncă și prezintă un curs rapid, tatăl a încercat să întoarcă atelajul hipo, moment în care s-a răsturnat. Toate persoanele au reușit să ajungă la mal, mai puțin minorul care a fost luat de ape. La fața locului sunt mai multe echipaje ISU și echipaje ale Politiei Municipiului Făgăraș, care intreprind actiuni de căutare și menținere a ordinii și liniștii publice în zonă.“, potrivit subcomisar Ionuț Marin de la IPJ Brasov.
La fața locului intervin 18 ofițeri și subofițeri ISU. De asemenea, s-a cerut ajutorul scafandrilor de la ISU Mureș și ISU Covasna pentru a-l căuta pe copil.
Stire inițiala

Echipele de intervenție din Făgăraș au fost solicitate în urmă cu puțin timp, pentru căutarea unui copil care se pare că ar fi căzut în pârâul Racovița, în zona Combinatului. Minorul se afla într-un atelaj împreună cu un adult, dar și cu alți cinci copii, potrivit ISU Brasov, când au vrut să traverseze apa care are un nivel destul de mare din cauza ploilor. Din nefericire, copilul s-a dezechilibrat și a căzut în apa mare. Pompierii împeună cu polițiștii au început căutările în avalul zonei în care acesta a căzut. Vom reveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *