Spaimă pentru o mamă din Făgăraș. Femeia care purta un bebeluș în brațe a căzut într-un canal

Spaimă mare în această dimineață pentru o mamă care își purta bebelușul de patru luni în brațe. În timp ce mergea pe un trotuar din apropierea blocului în care locuiește de pe Bulevardul  Unirii, aceasta a căzut într-un canal. Din fericire, femeia s-a ales doar cu câteva escoriații, dar cu o sperietură zdravănă, canalul fiind doar de aproximativ  un metru. Soțul acesteia a auzit țipetele bebelușului și a coborât să vadă ce s-a întâmplat.

„În această dimineață, stăteam la geamul apartamentului, când soția pleca la serviciu și am auzit plânsetul copilului meu. Am fugit repede jos, pentru că mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. Soția mea cu copilul în brațe a căzut într-un canal care era pe jumătate descoperit, numai că nu a pățit nimic, are doar câteva julituri. Fetița mea e bine. Mai mult a fost o sperietură, dar nu este normal ce se întâmplă. Nu știu ce s-a întâmplat cu capacul canalului, cred că a fost schimbat. E pusă o tablă foarte subțire și automat când calci pe ea, riști să cazi, ceea ce s-a întâmplat și cu soția mea și copilul. Bine că nu au pățit nimic, doar câteva julituri, dar vom merge mai departe să vedem ce se poate face. Nu  este normal să se întâmple astfel de lucruri. Putea să fie mai grav“, ne-a spus Cătălin  Iuga.

La fața locului au ajuns polițiștii, dar și reprezentanții  societăților de distribuire a utilităților pentru a stabili cine se face vinovat pentru acest incident. Oamenii care locuiesc în acea zonă spun că de curând au fost furate mai multe capace de cămine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *