Trafic restricționat temporar pe Transfăgărășan

Sibiu Cycling Tour 2018 resticționează circulația pe Transfăgărășan. În data de 06.07.2018 (vineri), în intervalul orar 1230 – 1500, traficul rutier va fi închis în tunelul situat pe drumul naţional DN 7C (Transfăgărășan), cuprins între km 115+926 – km 116+808.

De asemenea, potrivit CNADNR, în intervalul orar mai sus menționat, pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier va fi  controlat între Cârțișoara și Bâlea Lac.

În conformitate cu Legea 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările ulterioare, conducătorii auto au obligaţia să respecte restricţiile de circulație instituite şi semnalizarea rutieră aferentă.

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere îi atenționează pe cei care tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuiesc pe aceștia, să nu se apropie de animale și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.