Din nou accident între Perșani și Vlădeni

Accidentele se țin lanț pe DN1, intre Persani si Vladeni! În urmă cu putin timp, șoferul unui microbuz a derapat si a intrat în parapetul de pe marginea drumului. O victimă are nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost aruncată afara prin parbrizul autovehicului . Traficul este blocat, ne transmit cititorii noștri.

„In microbuz se aflau 6 persoane, o persoana a fost proiectata afara din masina si este in stare mai gravă, este conștientă. De asemenea șoferul este rănit la un picior”, potrivit ISU Brasov.

„Accident rutier pe DN1 km 203 langa Vladeni, l. Codlea. Conducatorul unui microbuz, in care se aflau inca 6 persoane, in timp ce se deplasa dinspre Fagaras spre Codlea, ar fi pierdut controlul directiei de mers, a intrat pe contrasens si a rupt un parapet lateral. In urma evenimentului un pasager a fost ranit, este constient. DN 1 este momentan blocat, colegii efectueaza cercetarea la fata locului, actionand totodata prntru dirijarea traficului si deblocarea carosabilului”, potrivit IPJ BRAȘOV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *