Fată de 16 ani, strânsă de gât și lovită, în parcarea unei școli

foto: arhiva- Realitatea.net

O fată de 16 ani a fost lovită și strânsă de gât în parcarea exterioară a unei școli, de către un bărbat de 25 de ani. Situația a fost semnalată ieri pe rețeaua de socializare facebook și a stârnit numeroase comentarii, mai ales că bărbatul a precizat că poliția nu poate să facă nimic.

Fată de 16 ani, strânsă de gât și lovită în parcarea scolii iar politia din Făgăraș nu poate face nimic. Individ de 25 ani plin de penalități se plimba liniștit prin fața aceleași scoli“, a postat pe un grup de pe facebook, Sorin M.

Eu de as fi in locul fetei, familiei fetei m-as duce la politie si as face scandal si le-as spune fain frumos ca o sa ajung până in panzele albe ca sa fac dreptate de ei nu se pot ocupa de asa ceva. La televiziuni si pe unde trebuie pentru ca nu este posibil sa ne fie frica sa ne lasam copiii la scoală, pentru ca indivizii de genul asta nu sunt pedepsiti..strangeti-va mai multi si prezentati-va la politie. Si cu eventualii martori, sunați la primar si faceti scandal..Nu lasati asa. Nu e normal sa trecem cu vederea asa ceva. Cu totii avem copii, frați, minori ce merg la scoala,nu e posibil asa ceva“, a scris o făgărășeancă.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a IPJ Brasov, agresiunea a fost reclamată la Poliție și se fac cercetări în momentul de față.

În data de 12 iunie, a fost depusă o reclamație privind o situație conflictuală între mai multi colegi. Persoana a fost îndrumată să obțină certificat medico-legal. Se fac cercetări la nivelul Politiei Municipiului Făgăraș referitor la sesizare depusă.“, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brasov.

Potrivit directorului Liceului Dr. Ioan Șenchea, evenimentul s-a petrecut după orele de curs, în exteriorul școlii, iar agresorul face parte din cercul de prieteni ai fetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *