Nici două luni nu s-a păstrat curățenia!

În luna aprilie, zeci de copii din satul Mărgineni, dar și câțiva adulți au participat la o campanie de igienizare a satului în care locuiesc. Campania intitulată „Mărgineni, satul meu verde“, organizată de  asociația Procult, din localitate, a avut succes și multe zone din sat au fost igienizate. Zeci de saci cu gunoaie au adunat voluntarii în cadrul acțiunii. La nici două luni distanță, câțiva din participanții la acțiune au avut parte de o surpriză neplăcută: gunoaiele au reapărut în locurile igienizate de copii.
În luna aprilie, am reușit să organizam prima ediție a zilei curățeniei în Mărgineni. 
Peste 30 de copii, oameni din sat și nu numai, în total peste 50 de persoane, însoțiți de la un capăt la altul al zilei și de părintele Iulian, care a muncit cot la cot cu noi, am reușit să facem curățenie și să adunăm gunoaiele aruncate de oamenii “de bine”, în numeroase zone din sat și în jurul satului. 
Însă, se pare că acțiunea noastră nu a sensibilizat pe toată lumea. În continuare sunt persoane care în loc să folosească tomberoanele, aruncă gunoaie pe câmp. Iată în fotografii, cum în zonele igienizate în aprilie, se adună din nou mizerii!  Rușine celor care desconsideră eforturile unor oameni entuziaști, și mai ales ale copiilor din sat, care au depus mari eforturi în această acțiune!“, au scris reprezentanții Procult Mărgineni. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.