Unul cu tractorul, altul pe motocicletă, după ce au consumat alcool

Politia rutiera

Polițiștii Secției 3 Rurale Voila au depistat ieri în trafic, în Sâmbăta de Sus, doi  bărbați care conduceau pe drumurile publice, deși au consumat alcool.

Primul a fost depistat în jurul orei 19.30, pe DJ104A, în localitatea Sâmbăta de Sus. Bărbatul de 55 de ani  conducea un tractor, ce tracta o remorcă pe DJ 104A, în localitatea Sâmbăta de Sus, fără ca acestea să fie înmatriculate sau înregistrate.

În urma verificărilor polițiștii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat,  rezultatul a fost de 0,13 mg/l alcool pur. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

O oră mai târziu, tot în localitatea Sâmbăta de Sus, polițiștii au mai identificat un conducător auto, un bărbat de 43 ani, din județul Brașov, care a condus o motocicletă pe DJ 104A, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat,  rezultatul a fost de 0,90 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.