O adolescentă de 15 ani voia să fugă de acasă cu un individ cunoscut pe internet. A fost oprită la timp de o patrulă a Poliției Locale Făgăraș

foto: arhiva- youtube

Polițiștii locali din Făgăraș au împiedicat la timp o faptă necugetată a unei adolescente de 15 ani din orașul Victoria. Vineri, la miezul nopții, tânăra s-a întâlnit în gara din Făgăraș, cu un bărbat de 26 de ani, pe care l-a cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare și cu care avea de gând să fugă.

Vineri, la miezul nopții, o patrulă a Poliției Locale a prevenit plecare unui copil minor de acasă. O fată de 15 ani a luat legătura pe o rețea de socializare cu un individ de 26 de ani din Galați. S-au întâlnit în gara din Făgăraș și voiau să plece împreună. Patrula noastră  i-a legitimat pe cei doi și a luat-o la întrebări pe fată. Aceasta a transmis faptul că s-au cunoscut pe o rețea de socializare și voia să plece cu respectivul individ. Polițiștii nu i-au dat voie și au luat legătura cu Poliția din Făgăraș și din Victoria, în ideea de a anunța părinții să o ia. Mama fetei era chiar speriată și voia ca dimineață să anunțe dispariția ei“, ne-a declarat Lucian Petri, directorul Poliției Locale Făgăraș.

În scurt timp au ajuns și părinții în gara din Făgăraș și au luat fata acasă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.