De săptămâna viitoare începe marea asfaltare

Lucrările mari de asfaltare, mult așteptate de făgărășeni, după șantierul care a distrus șoselele, vor demara săptămâna viitoare. Primarul Făgărașului ne-a declarat că astăzi s-a semnat contractul cu constructorul, firma Consal, conform termenelor legale.

Astăzi s-a semnat contractul cu constructorul iar lucrările vor demara pe strada Crinului, strada Negoiu, Șoseaua Hurezului, Șoseaua Combinatului și cartierul Combinat ( Plopului, Luncii 1, Luncii 2, Oxigenului și Strungului)pentru că pe celelalte străzi încă se mai fac lucrări pentru reabilitarea rețelelor subterane“, ne-a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Acest proiect  prin PNDL a fost câștigat de Primăria Făgăraș în anul 2014. Este vorba de un proiect pentru asfaltarea a 20 de km de drumuri. Proiectul vizează covoare asfaltice pentru cartierul Florilor, strada Crinului, str. Octavian Paler, str. 13 Decembrie, Șoseaua Combinatului și cartierul Combinatului, Șoseaua Hurezului și strada Negoiu. Proiectul a fost adjudecat la suma de 14 milioane de lei plus TVA de firma Consal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *