Elevii, invitați să ia parte la proiectul „Un nou început- ecologie și colectare selectivă“

Elevii făgărășeni, de la cei mai mici la cei mai mari, sunt invitați să își demonstreze creativitatea în cadrul proiectului „Un nou început – ecologie și colectare selectivă“, proiect inițiat de societatea de salubrizare Salco Serv. Elevii pot desena, pot realiza machete sau afișe, pot prezenta slide-uri și costume din materiale reciclabile. Prezentarea tuturor materialelor va avea loc vineri, 11 mai, de la ora 10, la Casa Municipală de Cultură.

Fiecare instituție de învățământ, din municipiul nostru, este invitată să participe cu toate clasele I-XII, la tema acestei primăveri.

„Îi vom aștepta, întâi, pe cei mici, din clasele I-IV, de la orele 10, să-și etaleze propriile creații vestimentare din materiale reciclabile, coordonați fiind de doamnele și domnii învățători. Al II-lea tur, de la orele 11.30, este rezervat elevilor din clasele V-VIII ce își vor aduce atât desenele, cât și machetele create pe tema propusă de organizator. Nu în ultimul rând, sunt invitați și liceenii (clasele IX-XII) să-și prezinte propriile proiecte de slide-uri sau chiar proiecții video într-o reală dezbatere cu toți cei prezenți. Un singur proiect pe fiecare clasa este binevenit! Juriul nostru va înmâna tuturor participanților „Diploma de Merit”, dar și diverse materiale de informare, educare și conștientizare a importanței reciclării și colectării selective.“, potrivit reprezentanților Salco Serv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.