Curs de acordare a primului ajutor, în cadrul proiectului „Salvând o viață, salvezi o lume“

Astăzi, în prima zi a Școlii altfel, la Liceul Tehnologic “Dr. Ioan Șenchea” Făgăraș s-a desfășurat activitatea din cadrul proiectului „Salvând o viață, salvezi o lume”, proiect derulat de ONG-ul Comitetul Femeilor pentru apărare și ocrotire – manager Eșan Maria. 

În cadrul activității, elevii și personalul unității de învățământ au beneficiat de un curs intensiv de acordare a primului ajutor, în caz de calamități natural, accidente, situații de urgență, în care este pusă în pericol viața unui individ. Cursul a fost susținut de medicul  Mihaela Neagu, în colaborare cu asistentul medical Rățoiu Alexandru, din cadrul Compartimentului de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal – “Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraș.
Parteneri în cadrul acestui proiect sunt: Primăria Făgăraș, Primăria Mândra, Primăria Șoarș, Primăria Voila și Primăria Recea.
Scopul acestui proiect este de a pregăti, pe grupe de vârstă(11-14 ani, 15-19 ani, profesori, persoane civile), persoane care doresc să participe la cursuri intensive de prim ajutor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *