Bărbatul care și-a omorât soția și copiii ar fi fost ieri la mănăstirea de la Șinca

Bărbatul din Brașov care și-a omorât soția și pe cei doi copii ar fi fost ieri la Mânăstirea Șinca, iar când s-a întors și-a omorât familia prin înjunghiere, după care a intenționat să se sinucidă, potrivit unor surse neoficiale, citate de mytex.ro. Tripla crimă s-a produs într-un apartament situat la etajul 5 al unui bloc dat de curând în folosință, pe strada Stejarului, la numărul 4.

„În jurul orei 13.30, un bărbat de 43 ani, din judeţul Braşov, s-a prezentat la sediul IPJ Braşov, declarând că şi-a ucis soţia, de 42 ani, şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. În acest moment, o echipă constituită din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov efectuează verificări, pentru stabilirea circumstanţelor producerii faptei. Bărbatul este în custodia polițiştilor, fiind audiat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, agent şef Gabriela Dinu.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că bărbatul, Florin Mircea B., este originar din Suceava, el așteptând ca soția și copiii să adoarmă, fiecare în altă cameră, înainte de a-i înjunghia. Se vehiculează că individul ar fi avut o experiență religioasă care l-a marcat profund, reacționând în acest mod îngrozitor.

O vecină a relatat  pentru mytex.ro că a auzit aseară niște țipete, însă nu le-a dat importanță, crezând că se joacă vreun copil. Respectiva a mai spus că familia în care s-a produs tripla crima era una liniștită, aceasta fiind șocată după aflarea terifiantei vești. Am fost informați și că soții aveau o firmă, iar femeia ținea contabilitatea. O fată (18 ani) și un băiat (13 ani) sunt cei doi copii uciși, despre ultimul aducându-ni-se la cunoștință că era o fire mai retrasă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *