Drumurile din judeţ, în vizorul ATOP. CNAIR, chemat pentru explicaţii

foto: arhiva

Starea execrabilă a mai multor drumuri din judeţ a ajuns în vizorul Autorităţii Teritoriale pentru Ordine Publică (ATOP). Din acest motiv, în şedinţa de joi au fost invitaţi şi reprezentanţi ai CNAIR pentru explicaţii legate de lucrările care vor fi executate în acest an, potrivit bzb.ro. Drumuri importante din județ au ajuns pline de gropi, astfel încât oricine se încumetă să le străbată riscă să îşi crească substanţial cheltuielile de întreţinere a autovehiculului sau chiar să provoace accidente rutiere în tentativa de ocolire a gropilor.
„Am discutat despre siguranţa cetăţenilor şi a conducătorilor auto pentru că, aşa cum vedem cu toţii, după atâta îngheţ şi dezgheţ, pe toate drumurile naţionale sunt foarte multe probleme, foarte multe gropi şi termenele de reabilitare sunt extrem de lungi”, a precizat Ciprian Băncilă, subprefectul Braşovului. „Am avut intervenţii şi la Ministerul Transporturilor, şi la Direcţia Naţională de Drumuri şi Poduri în această privinţă. Le-am trimis cu poză, cu filmuleţe, măsuri care ar trebui luate. Încă nu s-a întâmplat nimic şi acesta este unul dintre motivele pentru care am convocat şedinţa de azi, să ne dea un răspuns ce se întâmplă odată”, a explicat pentru sursa citată Vasile Ungureanu, preşedinte ATOP.
Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri spun că demararea lucrărilor este mult întârziată de procedurile complicate, mai ales în cazul în care există contestaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.