Și la Hălmeag, apele s-au retras. Circulație restricționată, în continuare pe trei drumuri județene

Și la Hălmeag, apele s-au retras! Circulația pe Drumul Județean 131 P, care leagă Șercaia de Hălmeag, s-a reluat încă de sâmbătă. Apa s-a retras și din cele trei gospodării inundate de apele Oltului, însă urmele viiturii sunt încă vizibile. Curțile oamenilor sunt încă pline de nămolul adus de ape.  Din fericire, podul de la Hălmeag, de peste Olt, nu a fost afectat, însă la pilonii acestuia s-au adunat din nou bușteni. Autoritățile locale spun că vor interveni din nou astăzi pentru a curăța albia râului.

În continuare, circulația este închisă sau restricționată pe trei drumuri județene din Țara Făgărașului. Potrivit, Info trafic Poliția Română, situația se prezintă astfel:

-DJ 104K este închis circulației rutiere între loc. Comăna de Jos și Crihalma, din cauza afectării structurii de rezistență a podului ce face legătura între cele două sate;

– DJ 131E este restricționat circulației rutiere între localitățile Făgăraș și Șona (se poate circula numai cu autovehicule de teren);

– DJ 104J este restricționat circulației rutiere între localitățile Șona și Hălmeag (se poate circula numai cu autovehicule de teren).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *