Distracție de „Ziua Femeii“, la Beclean

foto:facebook

Sfârșitul săptămânii trecute a fost dedicat petrecerilor de Ziua Femeii. Începând de joi, 8 martie și până sâmbătă, 10 martie, au fost organizate petreceri pentru toate doamnele și domnișoarele. Și la Beclean s-a organizat sâmbătă, la căminul din sat, o seară de distracție, la care au participat în jur de 80 de doamne din toată comuna.

„Au fost invitate doamne din toată comuna, tocmai în ideea de a comunica, de a colabora, în ideea de unitate. Banii au fost dați de fiecare doamnă pentru meniul respectiv. Am fost prezent și eu și le-am oferit câte o garoafă tuturor participantelor. Copiii de la Școala din Beclean, coordonați de doamna Geta Grama, au realizat felicitări pe care le-au dat doamnelor prezente. S-au simțit foarte bine doamnele și ne bucurăm mult“, ne-a spus Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean.

Inițiativa a fost a doamnelor din Beclean, ele au fost cele care m-au solicitat, în special doamna Deneș Adela Am avut avut femei din toate localitățile comunei. La deschidere a fost și domnul primar, care a oferit câte o floare. Copiii de la Școala din Beclean ne-au făcut câte o felicitare pe care am dat-o fiecărei femei. Costul unui meniu a fost  la jumătate față de cele din oraș, deci a fost și ieftin și ne-am distrat și bine. Această inițiativă a fost făcută mai mult și pentru socializare și pentru a ne cunoaște mai bine cu femeile din celelalte localități și atunci chiar am fost surprinsă că au răspuns afirmativ multe femei din Calbor și Hurez, dar au fost și din Luța, Boholț și a fost foarte bine“, ne-a spus Anca Trâmbițaș, viceprimarul comunei Beclean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.