Înscrie-te ca biciclist, susținător sau donator pentru unul din cele 18 proiecte de anul acesta, de la Bikeathon Țara Făgărașului

9 iunie este o zi importantă pentru Țara Făgărașului! Companii, ONG-uri, persoane fizice, tineri și mai puțini tineri, își unesc puterile la cel mai important eveniment sportiv de caritate în care se pedalează pentru susţinerea unor cauze din comunitate.
Înscrie-te ca biciclist într-una din cele 7 curse propuse anul acesta, ce vor avea startul în fața Cetății Făgăraș sau ca susținător! Pedalează pentru comunitate, susține unul din cele 18 proiecte înscrise anul acesta, arată că îți pasă! Nu fii indiferent!
Iată care sunt cele 18 proiecte înscrise anul acesta la ”Bikeathon Țara Făgărașului” ediția a cincea: http://bikeathon.fundatiactf.ro/proiecte-inscrise/
Prima ediție a evenimentului s-a petrecut în 2014 și a crescut exponențial de la an la an. Până acum, palmaresul este foarte bogat: 40 de proiecte finanțate, 1.200 de donatori, 107.000 lei strânși, 1.074 de bicicliști, 173 de voluntari.
Bikeathon Țara Făgărașului” oferă posibilitatea atragerii sumelor necesare implementării proiectelor din domenii diferite, precum sănătate, educație, sport, artă, ecologie, etc.  Mai mult decât orice, Bikeathon are puterea să aducă la un loc, într-o zi de vară, voluntari, susținători, bicicliști și donatori, care cred în schimbarea produsă de proiectul lor și sunt pregătiți să îl susțină.
Sunt trei variante prin care poți sprijini cauzele în care crezi și pentru care acționezi:

Pentru al cincilea an consecutiv, aducem împreună bicicliști, donatori, ONG-uri, companii, angajații acestora, reprezentanții mass-media, grupuri de inițiativă, copii, tineri, familii și instituții administrative, pentru un scop comun: susținerea unor proiecte care schimbă în bine comunitatea! Atât de puțin pentru o cauză atât de mare și un impact pozitiv în comunitatea noastră.
Organizatori, voluntari, grupuri de inițiativă, ONG-uri și cauzele lor, bicicliști, susținători și parteneri. Suntem o mare  echipă. Doar împreună putem reuși. Fiecare contribuție contează.

Te așteptăm cu drag pe 9 iunie să te implici CU ROST pentru Țara Făgărașului!

(Echipa Fundației Comunitare Țara Făgărașului)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *