Colegiul Național „Radu Negru“, centru de examinare Cambridge

Din acest an școlar, Colegiul Național „Radu Negru“ este centru de examinare Cambridge. Astfel, colegiul făgărășean împreună cu European Examinations Centre(EEC) organizează în data de 23 iunie, 2018, examen CAE. Până atunci, cei interesați de examenul CAE vor putea participa la două pretestări ale examenului, care vor avea loc în 24 martie și în 5 mai. Prima pretestare este gratuită iar cea de-a două costă 30 de lei.Detalii și înscrieri se pot obține de la secretariatul Colegiului Național „Radu Negru“.

Examinarea Cambridge English: Advanced testeaza capacitatea candidatilor care detin competente lingvistice superioare in limba engleza.

Considerat a fi cel mai popular examen Cambridge din Romania, CAE (Certificate in Advanced English) este recunoscut si acceptat de universitati de stat si private, ca echivalent al testului de admitere sau al altor examene similare.

Absolventii examinarii CAE detin un nivel inalt de cunostinte in limba engleza si au capacitatea de a intelege articole, instructiuni sau anunturi publice, manuale, carti si abilitatea de a compune scrisori cu tematici variate (profesionale, de studiu, timp liber, hobby, calatorie etc).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *