Lansare de piesă, cu spectacol de excepție, la Făgăraș

Făgărășenii sunt invitați la un spectacol  de muzică populară la Casa Municipală de Cultură în data de 18 martie, de la ora 18.00. Cântăreții de muzică populară făgărășeni, Adina Roșca și Cătălin Doinaș, au pregătit pentru iubitorii de folclor un eveniment pe cinste alături de 12 artiști din mai multe zone ale țării. Cu acest prilej va fi lansată noua piesă a cuplului făgărășean „Viață dragă“.

Pe 18 martie, de la orele 18.00, vă așteptăm alături de noi, la Casa de Cultură, să întâmpinăm primăvara prin cântec. Noi, Adina Roșca și Cătălin Doinaș, vom urca pe scenă alături de prietenii noștri. Dacă vă este dragă viața, veniți să ne bucurăm împreună de ea! “, scrie Adina Roșca.

Pe scenă vor urca și alţi cântăreţi cunoscuţi. Este vorba de Maria şi Mihai Nemeş, Claudia Olariu şi Robert Pumnea, Zorica Savu, Ionela Moruţan, Ileana Lăceanu, Maria Ghinea, Robert Târnăveanu, Dorina Oprea,  Flavius Florea şi Marius Zgâianu.
Invitatul special al evenimentului  este Elena Merişoreanu. Amfitrionul spectacolului este Văru Săndel.
Spectacolul de muzică populară este organizat cu sprijinul Primăriei Făgăraş, iar intrarea este gratuită pe baza unei invitaţii care poate fi ridicată de la Casa Municipală de Cultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *