Rezultate bune la Olimpiada de engleză

Rezultate bune pentru doi elevi ai Liceului Teologic „Sf. Constantin Brâncoveanu“ din Făgăraș. Aceștia au participat zilele trecute la Olimpiada de Engleză, faza pe județ, unde au obținut un punctaj destul de mare. Este vorba de Samira Grădinariu, elevă în clasa a VIII-a și de Aurelian Stîngu, elev în clasa a VII-a.

Mereu am iubit engleza, am o pasiune pentru această materie și faptul că îmi place să vorbesc engleza, m- ajutat la concurs. A fost destul de greu, dar am făcut mult exercițiu înainte. Am avut 92 de puncte și am obținut locul 9 pe județ și locul 1 pe Făgăraș“, ne-a spus Samira Grădinariu, din clasa a VIII-a.

Din clasa a IV- a am început să am o pasiune pentru limba engleză. M-am pregătit acasă și la școală cu doamna dirigintă. Mi s-a părut destul de greu concursul. Am obținut 81 de puncte și locul 1 pe Făgăraș“, ne-a spus Aurelian Stîngu, elev în clasa a VII-a.

La Olimpiada de Engleză au mers doi elevi care s-au calificat în urma examenului de la etapa locală. Ne-am prezentat cu ei la județ și ne-am întors cu rezultate foarte frumoase. Îi felicităm, le urăm să continue munca și mai departe, să avem rezultate bune și în anii ce urmează. Eu i-am pregătit și sunt mândră de ei pentru că sunt serioși, muncitori și iată că rezultatele nu au întârziat să apară. Subiectele au fost destul de grele, dar s-au descurcat pentru că le place engleza, sunt muncitori iar eu mă ocup de ei cât pot de mult“, ne-a spus Denisa Comici, prof. de limba engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *