Un făgărășean va coordona echipele din structura antiteroristă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi

foto: Jandarmeria Brasov

Jandarmeria Brașov are forțe proaspete! Marți, 20.02.2018 a fost prezentat colectivului Jandarmeriei Brașov un nou coleg care a întărit rândurile jandarmilor prin alegerea făcută.
Este vorba de făgărășeanul, Pică Ioan Ovidiu care a fost bine primit în familia jandarmilor brașoveni, iar la rândul lui și-a exprimat bucuria de a reveni în zona de responsabilitate a Inspectoratului de Jandarmi Județean “Nicolae Titulescu” Brașov, deoarece acesta a activat la Brașov înainte de a pregăti jandarmi la Școala de Aplicație pentru Ofițeri a Jandarmeriei Române „Mihai Viteazul” din București.

Mr. Pică Ioan Ovidiu este din Râușor iar în perioada 2008-2011 a fost detașat la Detașamentul de Jandarmi Făgăraș, ulterior, în perioada 2011-2014, a ocupat funcția de comandat de pluton la Rupea.

Avem certitudinea că jandarmul Ioan Ovidiu Pică va pregăti și coordona efectivele din structura antiteroristă a inspectoratului la un nivel optim. Totodată, în perioada 19.02 – 09.03.2018, doi studenți din anul III ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București vor efectua stagiul de practică în cadrul unității noastre, ocazie cu care vor putea lua contact cu realitatea din teren a carierei pe care au ales să o urmeze. Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean “Nicolae Titulescu” Brașov, în numele întregului colectiv, le urează bun venit și mult succes în activitatea pe care aceștia o vor desfășura!“, spun reprezentanții Jandarmeriei Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *