Curăţenie generală în curtea spitalului

 

Curăţenie generală în curtea Spitalului Municipal. De-a lungul timpului, făgărăşenii au reclamat faptul că spaţiile verzi din curtea unităţii sanitare sunt năpădite de tufe uscate şi mizerii,  iar unii arbori stau să cadă. Mai mult, nu există coşuri de gunoi sau bănci . Primăria Făgăraş a început astăzi curăţenia generală în curtea spitalului şi montarea de mobilier stradal.

După cum puteți observa am început o toaletare mai amplă în incinta spitalului. Noi, Serviciul ADP, din cadrul Primăriei Făgăraș intervenim la toaletarea tuturor copacilor. Vom tăia copacii uscați, gardul viu uscat și montăm mobilier stradal, respectiv bănci și coșuri noi. Prin aceste lucrări, sperăm să dăm o nouă față incintei spitalului. De foarte mulți ani, de cel puțin 10 ani, nu s-a mai intervenit în incinta spitalului“ ne-a spus Daniel Tătar, șef birou ADPP.

Cei care au făcut curat au fost angajaţii de la ADP, care au ras totul în cale: pomii au fost toaletaţi, s-au montat bănci şi coşuri de gunoi, astfel că deşeurile nu vor mai fi aruncate la întâmplare- şi am fost asiguraţi de şefii echipelor de lucru că spaţiile verzi din spital vor arăta impecabil în câteva zile. Acţiunea a fost sprijinită de firma de salubritate care a venit cu utilaje speciale pentru ca resturile vegetale şi gunoiul să poată fi cărate cu remorcile din curtea spitalului.

Este o acțiune a colegilor de la primărie de igienizare și de amenajare a spațiilor verzi. Noi am venit cu utilajul pe care îl vedeți să eficientizăm partea de transport a deșeurilor vegetale. Le tocăm aici și o să ducem materialele tocate mult mai ușor“, ne-a spus Dragoș Bârsă, directorul Salco Serv.

Pacienţii s-au declarat de multe ori deranjaţi de modul în care arată curtea spitalului, iar autorităţile împreună cu conducerea unităţii sanitare au hotărât curăţenia generală, după ce mai mulţi vizitatori au reclamat faptul că pe alei crengile uscate stau să cadă şi reprezintă un real pericol pentru bolnavi, vizitatori şi chiar şi pentru medici.

(Roxana Palade)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *