Karaoke pentru căței

Iubitorii de animale sunt așteptați vineri și sâmbătă la un eveniment caritabil intitulat „Karaoke pentru căței“. Evenimentul este organizat de Asociația Comperio Medela  și este o acțiune prin care se dorește schimbarea vieților sutelor de câini orfani din Făgăraș și împrejurimi. „Karaoke pentru căței“ va avea loc în satul Hurez, nr.55 B. Donația minimă este de 10 lei, pentru care primiți o băutură la alegere.

„Am creat evenimentul pentru strângere de fonduri. Scopul este achiziționarea unui teren pentru un spital al animalelor orfane. Va fi un loc destinat animalelor fără stăpân, animale orfane, unde pe lângă activitățile de tratament, activități de găzduire, de promovare a adopțiilor inclusiv, vor fi activități pentru câinii cu stăpân pentru că va trebui să avem surse de autofinanțare. Deci va fi un loc destinat atât animalelor orfane, cât și animalelor cu stăpân“, ne-a spus Denis Gheorghincă, medic veterinar și președinta asociației.

Terenul pentru acest centru canin a fost identificat. Este un teren pe Șoseaua Hurezului. Acolo este și o clădire,însă costul achiziționării acestuia este de 35.000 euro. Investiția totală pentru acest centru canin se ridică la 65.000 de euro. Însă, reprezentanții asociației spun că cel mai probabil vor apela lși a un credit bancar pentru realizarea acestui centru.

Persoana de contact:
Dr. Denis Xenia Gheorghinca
0762662561

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.