Asfaltări la rece și lucrări la iluminatul public, în această săptămână

Vremea rece nu permite demararea lucrărilor de anvergură din oraș, astfel că în prezent se fac doar asfaltări la rece. Primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu, a revenit cu o nouă informare despre lucrările desfășurate în această săptămână.

Așa cum am promis, la fiecare început de săptămână voi veni cu informări despre lucrările care se derulează în oraș. Vremea nu ne permite prea multe, astfel că vom continua să întreținem drumurile prin plombări cu asfalt la rece, pe toată raza municipiului, iar drumul spre Combinat și Hurez îl vom întreține cu material frezat (frezătură de asflat).
Se va lucra în această săptămână în principal pe DN 1, pe șoseaua ocolitoare din zona firmelor franceze, pe străzile Negoiu, Uniunii precum și în cartierul Meltea. 
Angajații ADPP se vor ocupa în continuare de iluminatul public. În urma solicitărilor cetățenilor, în cartierul Vasile Alecsandri s-au făcut pregătiri pentru montarea a patru stâlpi. La fel și în cartierul Tudor Vladimirescu“, se arată în comunicarea făcută de primarul Făgărașului. 

În plus, în informarea făcută de primar, se aduce în discuție și problema câinilor fără stăpân din oraș.
„Am primit nenumărate mesaje și comentarii prin care eram anunțat de existența câinilor vagabonzi în oraș. În privința acestora, pot să vă spun că noi am încheiat un contract de parteneriat cu o asociație care se ocupă de capturarea animalelor fără stăpân, precum și de îngrijirea lor în adăpostul pus la dispoziție de Primăria Făgăraș. Vă rog să vă adresați Serviciului ADPP dacă întâlniți câini fără stăpân. Angajații serviciului vor primi solicitările dumneavoastră și le vor transmite, mai departe, asociației. Din luna decembrie a început capturarea câinilor vagabonzi din oraș, iar până acum au fost deja duse la adăpost peste 30 de animale fără stăpân“, mai scrie Gheorghe Sucaciu pe pagina de facebook. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *