Sute de invitați la „Balul Liberalilor“. Foto-video

În jur de 350 de liberali, dar și invitați ai acestora, s-au întâlnit aseară, în cadrul primei ediții a Balului Liberalilor. La eveniment au luat parte și invitați de seamă ai partidului. Ludovic Orban, Adrian Veștea, Mara Mareș au ținut să fie alături de făgărășeni, la această sărbătoare.

Am fost invitat la Balul Liberalilor din Făgăraș și am acceptat invitația cu mare plăcere. Săptămâna viitoare facem o consultare pentru că s-au cam terminat aprobările de bugete locale și am decis să trimitem o scrisoare către fiecare primar liberal, să vedem efectele devastatoare pentru bugetele locale ale măsurilor guvernului PSD și vom încerca să facem ce a promis PSD-ul în programul de guvernare și anume să transfere integral contribuțiile impozitului pe venit, să-l transfere integral la bugetele locale. De asemenea, vrem să amendăm prevederea din legea bugetului de stat, care este o prevedere care s-a aplicat abuziv, în care primării care și-au păstrat partea din lucrări contractate și în curs de efectuare, li s-a considerat că au excedent sau primării care au primit bani decontați pe lucrări de la AFIR, de asemenea, li s-a considerat excedent și nu au primit bani, fiind lăsate într-o criză financiară gravă. Foarte multe primării nu au banii necesari pentru a cofinanța proiectele în curs de derulare, indiferent  că sunt pe fonduri europene sau pe PNDL. De asemenea, au crescut cheltuielile de personal între 4% și 20%, în condițiile unei scăderi a veniturilor bugetelor locale. Căutăm în baza acestei analize, cam în două săptămâni, să venim cu un proiect de lege care să obțină susținerea tuturor primarilor noștri și locuitorilor conduși de primarii noștri“, a spus Ludovic Orban, președ. PNL .

„E o mare bucurie să avem prima ediție a Balului Liberalilor la Făgăraș. De astăzi  încolo, acest bal va deveni o tradiție la noi, înainte de Lăsatul Secului. E o mare bucurie că s-au strâns atâția oameni, oameni de drepta din Făgăraș și Țara Făgărașului și ne simțim cu toții extraordinar“, a spus deputatul liberal, Mara Mareș.

 

 

Este o revedere  foarte plăcută, cu foarte mulți membri și simpatizanți ai Partidului Național Liberal. Vin de fiecare dată cu foarte multă plăcere în Țara Făgărașului, fiindcă în Țara Făgărașului avem foarte multe primării câștigate, foarte mulți oameni destoinici și mai mult decât atât, după cum bine știți, aici este primul proiect pe care îl lansăm, în calitatea mea de președinte, un proiect de 33 de milioane de euro pentru  reabilitarea drumului de sub munte. De asemenea, avem și alte proiecte pe care le implementăm în județ, proiecte care vor prinde contur, în perioada următoare. Zilele trecute, am semnat un proiect care se adresează zonei Rupea, practic de la Măieruș până la Augustin, iar ceea ce cred că este foarte important este că anul acesta suntem în evaluarea ofertelor pentru aeroportul de la Brașov și tot în această perioadă începem demersurile pentru proiectare și execuție, varianta finală a aeroportului. Am găsit resursele financiare și voi face astfel încât acest obiectiv să nu mai fie doar o promisiune de campanie electorală sau să fi fost ultima promisiune în mandatul trecut“,a  spus Adrian Veștea, președ. PNL Brașov.

Organizatorii evenimentului vor să facă o tradiție și în fiecare an, înainte de Postul Paștelui, liberalii să se întâlnească în cadrul acestui bal.

Vreau să fac un obicei din acest bal iar evenimentul să fie organizat anual, înainte de Lăsatul Secului. Vreau să fie un eveniment la care să participe cei care simt liberal în Făgăraș. Nu vrem să-l politizăm excesiv, dar să fie un eveniment al nostru, al liberalilor, în care să ne simțim bine. Sunt invitați și alții, nu toți care sunt la mese sunt liberali, sunt oameni care gândesc de dreapta, prietenii noștri, făgărășeni din instituțiile statului, oameni de afaceri, care au vrut să vină să se simtă bine alături de noi“, ne-a spus Ioan Mareș, președ. PNL Făgăraș.

 

„Acest bal a fost organizat ca să socializăm. Aici nu sunt doar membri de partid, sunt făgărășeni cu concepții liberale, sunt făgărășeni care sunt de dreapta și sunt făgărășeni care la viitoarele alegeri s-ar putea să ne voteze. Totodată, am organizat acest bal pentru a socializa și cu Bucureștiul, vine președintele PNL, domnul Orban, a venit și președintele organizației Brașov, domnul Veștea și ne bucurăm că ați venit și dumneavoastră“, ne-a spus Mircea Bobeș, prim-vicepreședinte la PNL Făgăraș.

Acest eveniment a avut scopul să întărească legăturile între membrii partidului, dar a fost și un prilej bun de distracție și voie bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.