SERIA MINI TURNEELOR DE PREGĂTIRE CONTINUĂ

Clubul Royall continuă, așa după cum a anunțat, să organizeze mini turnee de pregătire la Făgăraș pentru copii și juniori la care sunt invitate și totodată au răspuns prezent, echipe deosebit de puternice din Brașov și Sibiu.

Astfel, după ce în weekend-ul recent încheiat s-au desfășurat competițiile rezervate categoriilor 2008 și 2009, la sfârșitul acestei săptămâni este rândul categoriilor 2006 și 2011 să intre pe teren.

La categoria 2011 au răspuns prezent cluburi de renume ca: Tâmpa Brașov, Interstar Sibiu, Corona Brașov, în timp ce la categoria 2006 ne vor onora cu prezenta trei din primele 12 echipe ale României :Corona Brașov, Interstar Sibiu și Tâmpa Brașov, cărora li se vor alătura Juniorul Brașov și CSM Codlea. „Așa cum am declarat, acesta este scopul nostru: cel de a ne pregăti, a ne testa și a juca împotriva echipelor puternice. Copiii de la clubul nostru vor avea numai de câștigat”, ne-a spus Alex Tronciu, președintele Royall Făgăraș.

Așadar, iubitorii sportului rege sunt așteptați sâmbătă (categoria 2006)și duminică (categoria 2011) la balon Royall Security, să urmărească fotbal juvenil de calitate.

„Forza Royall Făgăraș, echipa unui întreg ORAȘ !!!“

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *