Comunitatea din Crihalma, înmărmurită de durere. „A fost un copil bun și cu siguranța ar fi fost un om bun de care din păcate, noi romanii ducem lipsă“

Locuitorii din Crihalma, dar și toți cei care l-au cunoscut pe Alex sunt înmărmuriți de durere! Vestea că tânărul de 21 de ani a pierit fulgerător într-un tragic accident de mașină a adus durere pentru cei care l-au cunoscut.

Alexandru şi-a pierdut viaţa, duminică, pe drumul european E60, în localitatea Cipău, după ce a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens, s-a tamponat frontal cu un TIR care circula regulamentar din sens opus și a fost proiectat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

„Locuitorii satului Crihalma sunt în doliu, toți cei care l-am cunoscut pe Alex suntem distruși , și cu siguranța nu ne vom reveni foarte repede. Tot ce s-a spus despre el de către cunoscuți și prieteni despre cum era ca om e foarte adevărat , el și dacă ar fi vrut la un moment dat sa facă pe supăratul , expresia feței îl trăda , tot timpul zâmbea , a fost un copil bun și cu siguranța ar fi fost un om bun de care din păcate noi romanii ducem lipsă. Sunt convins ca Dumnezeu are nevoie de oameni ca Alex și de aceea l-a luat dintre noi și îl va duce acolo sus lângă el. La revedere Alex! De acolo de sus, sa ai grija de noi!“, a scris pe pagina facebook, Viorel Grusea, primarul comunei Comăna.

Sute de mesaje de condoleanțe au venit din partea celor care l-au cunoscut și care regretă moartea prematură a tânărului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.