Lucian Petri, noul director executiv al Poliției Locale Făgăraș, și-a preluat postul

De câteva zile, Poliția Locală din Făgăraș are un nou șef. Este vorba despre Lucian Petri. Acesta a reușit să promoveze concursul organizat de Primăria Făgăraș pentru postul de director executiv al acestei instituții. Din data de 16 noiembrie, noul șef al polițiștilor locali și-a preluat postul.

„Mă numesc Lucian Petri, am 48 de ani, locuiesc cu domiciliul stabil în Brașov. Am activat în cadrul unei instituții  de siguranță națională până în cursul anului trecut. În cadrul Poliției Locale Făgăraș activez din 16 noiembrie în urma concursului la care am participat și pe care l-am promovat“, ne-a spus Lucian Petri, noul director executiv al Poliției Locale Făgăraș. 

Noul director spune că își dorește să îmbunătățească activitatea acestei instituții, mai ales că echipa se va mări din luna decembrie când se va organiza concurs pentru angajarea a opt polițiști locali.

Am venit în această instituție să ajut la construirea unei echipe care să asigure menținerea ordinii publice pentru cetățenii Municipiului Făgăraș, să îmbunătățim activitatea. În urma analizei pe care am făcut-o împreună și cu colegul adjunct, se pune problema să suplimentăm numărul de angajați cu încă opt pe care îi vom încadra după un concurs ce se va desfășura în cursul lunii decembrie. Deja este afișat pe site-ul primăriei modalitatea în care se vor ține respectivele probe pentru că este vorba despre vreo cinci probe. Avem o bază de selecție a unor candidați, așteptăm în primul rând tineri sau oameni care trebuie să desfășoare niște activități, pentru care e nevoie să aibă o stare de sănătate bună, să aibă capacități de comunicare importante pentru că trebuie să comunicăm cu cetățeanul și trebuie să ne explicăm orice fel de activitate. Vom alege pe cei care se înscriu în chestiunile pe care le-am stabilit și vom proceda la pregătirea și introducerea lor în activitate. Polițistul local trebuie să fie un om integru, care urmărește obținerea intereselor cetățeanului, să asigure ordinea publică, să asigure exercitarea drepturilor în cele mai bune condiții“, ne-a mai spus Lucian Petri.

Reamintim că acest post de director executiv al Poliției Locale a fost scos de trei ori la concurs de Primăria Făgăraș, însă doar a treia oară a fost cu noroc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.