Manager interimar nou la Casa Municipală de Cultură

În urmă cu puțin timp, primarul Făgărașului a postat pe pagina de facebook  faptul că a desemnat un manager interimar al Casei de Cultură Făgăraș. Este vorba de Bogdan Ungureanu, fostul director al SC Târguri și Oboare Făgăraș.

Dupa cum bine știți, procedura de concurs în vederea ocupării postului de manager al Casei de Cultură a Municipiului Făgăraș a fost blocată. Astfel, Diana Gribincea Popa nu a mai putut susține concursul de proiecte în prezența comisiei de cultură. 
În temeiul legii, Diana nu mai poate ocupa funcția de director interimar și datorită faptului că va intra în concediu medical.
In temeiul OUG 189/2008 privind managementul instituțiilor de cultură , prin dispoziția 2196 din 6.11.2017, Ungureanu Bogdan Cristian va ocupa funcția de Manager interimar al Casei de Cultură a Municipiului Făgăraș până la definitivarea unei proceduri a concursului de proiecte de management pe perioadă determinată. Ii urez domnului Ungureanu Bogdan Cristian succes în noua sa activitate!“, se arată în mesajul primarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.