„Fiii satului“- prilej de sărbătoare la Mărgineni

Satul Mărgineni va fi mâine în sărbătoare. A doua ediție a „Fiilor satului Mărgineni“ îi va reuni  pe localnici pentru a sărbători cum se cuvine la evenimentul organizat de Asociația Procult Mărgineni. Concurs de biciclete pentru copii, concurs de gătit, meci de fotbal, masa câmpenească, muzică și voie bună, de toate aceste vor avea parte toți cei care vor participa la „Fiii satului Mărgineni“ organizat de Sfânta Maria.

Este pentru al doilea an consecutiv, când fiii satului Mărgineni se întâlnesc să petreacă împreună așa cum se cuvine. Evenimentul de marți, 15 august va debuta la ora 12.00 cu concursul de biciclete pentru copii intitulat „Cupa Mărginenilor“. Între orele 14.00 și 16.00 va avea loc un meci de fotbal între Joseni și Suseni, adică între cei din partea de sus a satului și cei din partea de jos a satului. În același timp, la terenul de sport a localității va avea loc și concurs de gătit ceau și concurs de prăjituri tradiționale.

Distracția și voia bună vor fi întreținute de Mioara Greavu și Formația Melodic, dar și de Ansamblul Folcloric Junii Hârseniului.

„Scopul acestui eveniment este de a aduna la un loc, în luna august, pe toți cei care sunt plecați și sunt din Mărgineni. Este ediția a doua, prima ediție a fost anul trecut, tot în luna august și a fost o ediție de început. Acesta e mai amplă și mai în detaliu organizată, fiind sub umbrela Asociației înființată în Mărgineni „Procult Mărgineni“, a spus Alexandru Szasz, reprezentantul Asociației Procult Mărgineni.

Evenimentul este organizat de Asociația Procult Mărgineni, cu sprijinul Primăriei comunei Hârseni și a Asociației Comuna Politică Mărgineni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *