O nouă campanie de plantare de puieți la Victoria

Cetățenii orașului Victoria sunt așteptați sâmbătă, 26 octombrie să se alăture unei noi campanii de plantare de puieți în orașul lor.
Sâmbătă,26 octombrie vă așteptăm să vă alăturați ca voluntari la continuarea acțiunilor de plantare a primei păduri urbane din oraș!  Împreună vom planta noi arbori și arbuști care vor da contur pădurii noastre. Astfel, vom continua să adăugăm încă un strop de verde acestui tablou de natură și vom planta ultimii puieți, care vor contura pădurea noastră urbană de la poalele Munților Făgăraș.
Totodată, în această toamnă vom realiza acțiuni de plantare și în jurul aleilor din zona Pieței Parcului, unde vom planta arbori, arbuști și plante ornamentale. De asemenea, vom continua și aliniamentul de pe strada Salcâmilor.

Acțiunile de plantare sunt organizate cu sprijinul partenerilor noștri de la Asociația Act for Tomorrow și fac parte din programul „România Plantează pentru Mâine”, inițiat de OMV Petrom, cea mai mare inițiativă de împădurire privată din România.“,

spune Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.
În primăvara acestui an, la Victoria,  280 de voluntari au reușit să planteze 9000 de arbori și arbuști din 14 specii.
 Printre speciile plantate se regăsesc: fag, carpen, stejar roșu, stejar pedunculat, mojdrean, paltin de munte, mesteacăn, cușin.
Atât eu, cât și colegii mei din Primărie vom fi prezenți și de această dată la acțiunea de plantare.
‍‍‍ Te așteptăm alături de noi, iar dacă dorești să vii alături de prieteni sau familie, sunteți cu toții bine primiși în gașca noastră.“, a mai spus Camelia Bertea.
Completezî formularul de înscriere aici: https://forms.gle/7eLLKAnbpRGHAnYv5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *