Presa făgărășeană este în doliu. Colega noastră Roxana a plecat dintre noi

 Zi de doliu astăzi pentru presa făgărășeană. Colega noastră Roxana Palade a plecat dintre noi. O boală nemiloasă i-a curmat firul vieții. Rămas bun, dragă colegă! Acolo Sus poate vei găsi pace și liniștea care ți-au lipsit de-a lungul carierei de jurnalist. Ai fost și vei rămâne pentru noi un mentor și un profesionist cum rar se mai naște.

IMG-20210318-WA0007Astăzi, un capitol din istoria presei făgărășene s-a închis, o dată cu plecarea dintre noi a colegei noastre Roxana Palade, directorul Nova TV Făgăraș.

Astăzi „și-a luat rămas bun“ pentru totdeauna de la familie, prieteni, colegi și nu în ultimul rând de la telespectatorii pe care i-a prețuit cel mai mult și pe care nu i-a abandonat până în ultimele clipe ale vieții.

De peste 20 de ani, Roxana a fost pe baricade în Făgăraș și Țara Făgărașului, inițial la Televiziunea Făgăraș, încă de la începuturile ei, Bună Ziua Făgăraș, RTT Făgăraș iar din 2007 a preluat frâiele Nova TV Făgăraș  iar de atunci și până în ultimele clipe s-a preocupat ca totul să meargă ca pe roate. Pentru că așa era ea, Roxana Palade, perfecționistă și dispusă să muncească mult pentru crezul ei. A dat cu pumnul în masă când alții au tăcut și a tăcut când alții vorbeau prea mult. A dăruit comunității făgărășene de-a lungul anilor, sute de mii de știri și a moderat sute de emisiuni. Însă condeiul ei astăzi nu a mai scris deoarece Roxana, la vârsta de 60 de ani a plecat dintre noi.

A plecat dintre noi mult prea devreme, mai avea atâtea de spus….Jurnaliștii din Făgăraș sunt de-a dreptul copleșiți de vestea plecării ei și transmit condoleanțe familiei. În durerea sufletească nemărginită, un lucru este cert pentru toți cei care au iubit-o și i-au apreciat munca, amintirea ei va rămâne veșnic vie în suflete noastre.

Trupul neînsuflețit este depus la Capela Romano- Catolică din cimitirul vechi. Slujba de Sărăcustă va avea loc vineri, 19 martie, de la ora 19.00 iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 20 martie, de la ora 12.00.

lumanare1 Rămas bun, dragă colegă! Sper să ne veghezi de acolo de Sus, dintre îngeri!

          Dumnezeu să o odihnească în pace!

(Iulia Grecu, Mihaela Bărgăoanu)

 

 

 

 

IMG-20210318-WA0006

2 comentarii la „Presa făgărășeană este în doliu. Colega noastră Roxana a plecat dintre noi

 • martie 18, 2021 la 4:55 pm
  Permalink

  Roxana ai luptat cu curaj si demnitate pana in ultima clipa.De azi literele de pe tastatura nu vor mai imprima pe ecranul computerului tau stirile zilei.Emisiunile tale se vor ascunde in gandurile noastre.Nu stiu sa spun noapte buna, drum lin spre stele, si nici nu vreau. Oricum, Roxana, in Univers noaptea este capriciul zilei, si nu invers…

  Răspunde
 • martie 18, 2021 la 11:24 pm
  Permalink

  Dumnezeu să o odihnească în Împărăția Lui!!!…a fost o jurnalistă preocupată meseria ei,,,a realizat sute de emisiuni,reportaje și documentare,,,am cunoscut-o personal prin natura profesiei, nu am scăpat de ochiul ei,,,am fost invitat la emisiuni și interviuri ,,,tot timpul avea întrebări capcană pe moment,,,multe regrete,,,chiar nu îmi vine să cred,,,Condoleanțe familiei!!!….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.