Poliția Română scoate la concurs 770 de posturi

Poliţia Română scoate la concurs, în această perioadă, 770 de posturi de polițiști și personal contractual, după cum au anunţat, în această dimineaţă, reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române. Unele dintre posturile vacante sunt la Braşov.

Spre exemplu, conform unuia dintre anunţurile de angajare, la Braşov sunt vacante trei posturi de agent de poliţie la Brigada Operațiuni Speciale Brașov, iar potrivit unui alt anunţ, se caută pentru Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov ofiţer specialist II (securitate şi sănătate în muncă).

„Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.
Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor. Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute vorbesc de la sine. De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește-te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană”, este mesajul transmis celor care ar putea fi interesaţi să se alăture Poliţiei Române.

Detalii despre posturile din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române găsiţi AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.