Hoții au atacat din nou

Hoții de combustibil au dat din nou lovitura la Făgăraș, iar proprietarul unei autoutilitare este disperat. Este pentru a doua oară în ultimele două luni când se trezește cu rezervorul mașinii gol. În plus, pe lângă paguba produsă, hoții au produs și stricăciuni autoutilitarei.

„Cu tot respectul, doresc să vă salut și să vă urez un Nou An cu bucurii și împliniri alături de noi, făgărășenii
Am o problemă domnule primar… pe care, nici politia  nu reușește să o rezolve. Este pentru a doua oară, în decurs de 2 luni, când mi se fura motorină din autoutilitară.  Parcarea situata in cartierul 13 Decembrie,bl.12 Sc.A și Sc.B, este dotată cu lampioane care nu funcționează de foarte mulți ani. De ce nu funcționează? Pentru a doua oară mi-au distrus închiderea de la rezervorul de motorină…să nu vă mai spun că interiorul de la bușonul de motorină a căzut în rezervor când au forțat cu ranga… După primul furt, am dublat încuietorile, am făcut o protecție antifurt a rezervorului, dar … LACĂTELE NU SUNT PENTRU HOȚI.“,
a scris proprietara autoutilitarei pe facebook-ul primarului Făgărașului.

Contactați reprezentanții ADPP-ului din cadrul Primăriei Făgăraș spun că până acum toate reclamațiile, unele vechi de ani de zile,referitoare la iluminatul public, au fost rezolvate. S-au montat stâlpi noi acolo unde nu exista iluminat stradal și au fost înlocuite lămpile acolo unde nu existau sau erau arse.  Și în acest caz s-au sesizat iar în cel mai scurt timp  spun că va fi rezolvată problema iluminatului din acea zonă.

update

Tot astăzi, la puțin timp după sesizarea făgărășencei cu privire la necesitatea iluminatului în acea zonă, reprezentanții Primăriei Făgăraș au rezolvat problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.