Hotel de 3 stele la piața din Făgăraș

După ce ani de zile a fost lăsat de izbeliște și mai mult în urmă cu vreo doi ani, în urma unui control OPC a fost închis definitiv, hotelul de piața agroalimentară și-a deschis din nou porțile. Cele nouă camere ale hotelului au fost complet modernizate și dotate astfel încât clienții care vor să se cazeze aici vor beneficia de cele mai bune condiții. Unitatea de cazare a fost clasificată de Autoritatea Națională de Turism la categoria 3 stele.

„Cu mândrie și bucurie vă anunțăm ca am finalizat lucrările de reabilitare și modernizare a unității de cazare din incinta Pieței Agroalimentare Făgăraș. Camerele complet reabilitate și modernizate au fost clasificate de către ANT (Autoritatea Nationala de Turism) în categoria 3 stele. Astfel, oferim spre închiriere camere cu două și/sau trei paturi, dotate cu TV LCD, internet WiFi, minibar, baie proprie, la preturi începând de la 70 de lei pentru o noapte.Vă așteptăm începând cu 1 ianuarie 2018.“, a scris pe facebook, Tineriu Drăgoi, directorul SC Târguri și Oboare din Făgăraș.

Banii pentru aceste modernizări sunt din bugetul propriu al pieței. Reamintim că până anul trecut, aici au fost adăpostiți pe timp de iarnă, oamenii străzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.