„Dar din dar“, un spectacol excepțional al elevilor de la Colegiul Național „Radu Negru“. Foto-video

Spectacol impresionant aseară la Casa Municipală de Cultură susținut de elevii  Colegiului Național „Radu Negru“. Sute de părinți, bunici, prieteni i-au admirat pe elevii școlii care s-au pregătit așa cum se cuvine pentru a urca pe scena Casei de Cultură, în cadrul spectacolului „Dar din Dar“. 

Spectatorii prezenți la Casa de Cultură au rămas impresionați de prestația elevilor. De la cei mai mici și până la cei mai mari de clasa a XII-a, elevii au demonstrat că au talent la muzică, dans și teatru. Pe povestea bunicului cu cei doi nepoți, elevii au intrat rând pe rând pe scenă iar aplauzele au fost pe măsură.

A fost ultima etapă a proiectului „Dar din dar“ în care practic am încununat munca elevilor Colegiului Național „Radu Negru“, cadrelor didactice care s-au implicat în cadrul acestui proiect și am încununat cu un spectacol pe care l-am dăruit părinților, profesorilor și întregii comunități. Au fost implicați elevi atât din ciclul primar, cât și din ciclul gimnazial și liceal“, ne-a spus Remus Mogoș, director adj. C.N. „Radu Negru“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.