Ședința de consiliu a lunii decembrie începe cu validarea și depunerea jurământului de către noii consilieri locali

Consilierii locali sunt convocați în ședința ordinară a lunii decembrie, miercuri, 20 decembrie, de la ora 15.00. Ședința va debuta cu validarea și depunerea jurământului de către cei patru liberali care îi vor înlocui pe consilierii PNL care și-au dat demisia.

 ORDINEA DE ZI:

1.Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al d-lui BOBEȘ MIRCEA.

 

2.Depunerea jurământului d-lui consilier local BOBEȘ MIRCEA.

 

3.Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al d-lui LASCU IULIAN.

 

4.Depunerea jurământului d-lui consilier local LASCU IULIAN.

 

5.Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al d-lui PINTEA CORNEL-OCTAVIAN.

 

6.Depunerea jurământului d-lui consilier local PINTEA CORNEL-OCTAVIAN.

 

7.Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al d-lui GAVRILĂ DANDIONISIE.

 

8.Depunerea jurământului d-lui consilier local GAVRILĂ DANDIONISIE.

 

  1. 9. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Făgăraș pe anul 2017.

 

10.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al  S.C.Piețe Târguri și Oboare S.R.L.Făgăraș pentru anul 2017.

 

11.Proiect de hotărâre privind rectificarea Cărții Funciare nr.105822 Făgăraș, nr.top.1074/3/3, cad.734, prin radierea construcției C3, repoziționare imobil și actualizare date imobil din CF.nr.105822 Făgăraș, imobil situat în Făgăraș, str.Nicolae Bălcescu, nr.53.

 

12.Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării în minus a suprafeței imobilului-teren și construcții, domeniu public al Municipiului Făgăraș, situat în Făgăraș, str.Azotului, nr.1 A (fosta Unitate militară), înscris în CF.nr.103752, nr.top.698/1/2 și actualizarea de date imobil.

 

13.Proiect de hotărâre privind rectificarea Cărții Funciare nr.105607 – Făgăraș cu nr.cad.105607, referitor la titularul dreptului de proprietate, prin radierea dreptului de proprietate al municipalității – domeniu public și înscrierea dreptului de proprietate al familiei STOICA NICOLAE și STOICA NICOLETA ANGELA.

 

14.Proiect de hotărâre privind completarea lotului de sportivi din cadrul secției de handbal masculin al C.S.M. Făgăraș – liga națională pentru anul competițional 2017-2018 al C.S.M.,Făgăraș.

 

15.Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Local de Acțiune Locală pentru comunitățile de rromi din Municipiul Făgăraș pentru perioada 2017-2019.

 

16.Proiect de hotărâre privind apartamentarea unui imobil situat în Făgăraș, str.Ghioceilor, nr.1, identic cu cel înscris în CF.nr.105759 – Făgăraș, cu nr.top/cad.884-C1.

 

17.Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație publică a spațiului în suprafață de 183 mp, format din 2 boxe, situat în Făgăraș, fosta Fermă Zootehnică Galați.

 

18.Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii directe în condițiile legii, a unui spațiu domeniu public, în suprafață utilă de 58,00 mp., identificat la poziția nr.858 din inventarul bunurilor aflate în domeniul public al Municipiului Făgăraș, situat în Făgăraș, str.Republicii, nr.6, pentru organizarea și funcționarea Biroului Parlamentar, către domnul Allen Coliban, în calitate de senator în Circumscripția electorală nr.08 Brașov, ales în legislatura 2016-2020 Grup Parlamentar Uniunea Salvați România.

 

19.Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de evaluare nr.26/03.08.2017, întocmit în vederea achiziționării imobilului – apartament două camere, situat în Făgăraș, Str. Plopului, Bl. 2A, Sc. C, Ap. 9, Jud. Brașov.

 

20.Proiect de hotărâre privind transmiterea fără plată și cu titlu gratuit în proprietatea Detașamentului de Pompieri Făgăraș, a unor bunuri materiale specifice intervenției în situații de urgență.

 

21.Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării    finale a managementului Muzeului Ţării Făgăraşului ,,Valer Literat”, instituţie de cultură din subordinea Consiliului Local Făgăraş, precum şi a comisiilor de evaluare constituite în acest scop.

 

22.Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei nr.1 la HCL nr.265/2017 și aprobarea de scutiri de la plata taxelor speciale de acces pentru târgurile specializate de animale și cereale organizate de Municipiul Făgăraș ăentru anul 2017 și 2018.

 

23.Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de oportunitate privind delegarea prin concesiune a serviciului specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân din Municipiul Făgăraș, a Caietului de sarcini și a Contractului cadru de concesiune.

 

24.Proiect de hotărâre privind organizarea unui Adăpost de noapte cu sediul în Făgăraș, str. Șoseaua Combinatului, nr.5, în perioada sezonului rece, pentru persoanele care trăiesc pe stradă.

 

25.Proiect de hotărâre privind alegerea unui consilier ca președinte de ședință. ( IANUARIE 2018).

 

26.Diverse.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.