Făgărășenii au făcut un meci bun

foto:arhiva

Duminică, 10 decembrie, CSM Făgăraș a disputat partida contând pentru etapa a 14-a din Liga Zimbrilor, în compania echipei Dinamo București. Înaintea acestei partide CSM ocupa locul al 13-lea în clasament cu 10 puncte, iar Dinamo locul 6, cu 24 de puncte.

Liviu Andrieș a început cu Fuică în poartă, Bejinariu și Constantinescu în extremă, Leordean și Vaidasigan în inter, pe centru Turcu și pivot Dedu, iar în defensivă au evoluat Filip și Mânea.  Pentru această partidă nu au făcut deplasarea Acatrinei, Bahan si Frățilă, potrivit csmfagaras.ro.

Partida a început bine pentru băieții nostri, care au condus în debut 1-3 (min 4), Emilian Turcu arătând apetit ofensiv (3 reușite consecutiv). Marian Filip marchează din lovitură de pedeapsă, dar până în minutul 10, Dinamo preia conducerea (8-5). Spre mijlocul reprizei, dinamoviștii primesc o eliminare, de care profită CSM Făgăraș și se apropie la un sigur punct (10-9). Marcăm prin Leordean și Vaidasigan, iar în poartă, Fuică salvează în două rânduri; marchează Bejinariu și Leordean și astfel se restabilește egalitatea la 13 (min 20). După o altă intervenție a lui Fiucă, Filip marchează din acțiune și CSM preia conducerea 14-15 (min 24). Ultimele  minute ale reprizei aparțin „câinilor”: în defensivă Vaidasigan primește eliminare, Dinamo profită și preia conducerea, 20-17.

În a doua parte a jocului CSM mai primește o eliminare și o gestionează bine, neprimind gol. În schimb nu reușește să profite imediat după aceea de o superioritate numerică, dar păstrează diferența 23-20 (min 39). Fiucă își mai face încă o dată simțită prezența, Constantinescu și Bejinariu își trec numele pe lista marcatorilor și la jumătatea reprizei CSM ține ritmul, 26-23 (min 46). Dinamo primește eliminare din nou și reușim să marcăm un gol ușor pe contraatac prin Dedu, 27-25 (min 50). Apoi avem posibilitatea în să reducem diferența la un singur punct și reușim, prin Filip, 27-26 (min 54). În ultimele 6 minute experiența și-a spus cuvântul și Dinamo, cu intervențiile bune ale portarului Saied, a marcat de cinci ori și a primit un singur gol. Rezultat final 32-27.

Deși scorul final nu o arată, CSM Făgăraș a făcut un meci mare împotriva campioanei, reușind să țină aproape, chiar să conducă în câteva rânduri.

sursa:csmfagaras.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.