Fetiță de 6 ani, ademenită cu dulciuri și haine de un pedofil

foto: cancan.ro

La data de 03 decembrie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Oraș Rupea au dispus reținerea pentru 24 de ore a  unui bărbat de 55 ani, din județul Brașov.

Acesta, la data de 02 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Fiser, de lângă Rupea, ar fi chemat în locuință o minoră de 6 ani, care locuiește în vecinătate, sub pretextul de a-i oferi dulciuri și haine.  În locuință, bărbatul ar fi îndepărtat parțial hainele minorei și ar fi încercat să întrețină raport sexual cu aceasta. Întrucât minora era căutată în apropierea locuinței bărbatului de către tatăl său, acesta și-ar fi încetat acțiunile.  Revenită la domiciliu minora a relatat familiei cele petrecute iar aceștia au sesizat poliția.

Polițiști au acționat cu promptitudine pentru reținerea bărbatului care a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov iar la data de 04 decembrie a.c., Judecătoria Rupea a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. El  este cercetată în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, potrivit IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.