„Cupa Unirii Făgăraș“, un succes

 Capitala fotbalului juvenil s-a mutat la Făgăraș, weekend-ul trecut. În jur de 200 de copii din Făgăraș, dar și din alte județe s-au confruntat pe teren pentru a-și demonstra măiestria în jocul cu mingea, în cadrul competiției sportive „Cupa Unirii Făgăraș“.

Evenimentul sportiv a avut loc în zilele de sâmbătă, 2 decembrie și duminică, 3 decembrie și a reunit în sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru“ copii de la cluburile sportive din județele Brașov, Sibiu și Mureș. Turneul a fost structurat pe două categorii de vârstă: copii născuți în 2007 și copii născuți în 2009.

8 echipe au participat la categoria 2007 și 8 la categoria 2009.

Competiția a fost organizată de Asociația „Club Sportiv Oltul Făgăraș“. Fiecare copil care a participat la competiție a primit o medalie, o diploma și un tricou personalizat, indiferent de locul ocupat. De asemenea, fiecare echipă a primit o diploma și un trofeu, indiferent de locul pe care s-a clasat.

Suntem foarte mulțumiți că totul a decurs bine, copiii s-au simțit foarte bine și cu siguranță vom încerca să organizăm în continuare astfel de evenimente sportive. Mulțumim administrației publice locale pentru sprijinul dat și cu siguranță ne dorim o ediție a doua în anul 2018. Competiția a fost un real succes și atât copiii, cât și părinții au fost foarte mulțumiți de condițiile de care au beneficiat  pe parcursul competiției“, ne-a spus George Greavu, președ. Asociației „Club Sportiv Oltul Făgăraș“.

Proiectul sportiv „Cupa Unirii“ la fotbal este cofinanțat de către Primăria Făgăraș și Consiliul Local Făgăraș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.