Gheorghe Sucaciu:„Vom mai organiza astfel de informări și dezbateri și sper ca prezența să crească mai ales din rândul celor tineri“

După un an și jumătate de mandat, primarul Făgărașului a venit aseară în fața oamenilor pentru a-și prezenta proiectele prezente, dar și viitoare pentru orașul nostru. La întâlnire au participat destul de puțini oameni, aproximativ 120, câțiva consilieri locali și cei doi consilieri județeni din Făgăraș. Pe pagina de socializare edilul șef al orașului le-a mulțumit făgărășenilor pentru implicare în problemele comunității și spune că astfel de întâlniri vor mai fi organizate în perioada următoare.

Suntem o comunitate și avem nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi! Drept urmare, participarea la evenimentul de ieri contează enorm pentru noi toți, indiferent că vorbim de cetățeni sau primărie! Vreau să le mulțumesc celor prezenți la dezbatere: cetățeni, colegi, consilieri locali și județeni, prieteni! Vom mai organiza astfel de informări și dezbateri și sper ca prezența să crească mai ales din rândul celor tineri. Importanța este simplă: informarea, înțelegerea și formarea unui spirit civic în jurul unui singur obiectiv și anume dezvoltarea Făgărașului și a Țării Făgărașului!“, a scris pe pagina de socializare Gheorghe Sucaciu.

Așadar, este foarte important ca făgărășenii să contribuie la aceste dezbateri. Fiecare punct de vedere este important pentru derularea rapidă, optimă și normală a dezvoltării Făgărașului. Înțelegerea problemelor și implicarea membrilor comunității este oglinda interesului real pentru ceea ce se numește “acasă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.