Făgărășenii, din nou pe podium

Făgărășenii au reușit din nou să urce pe podium și să facă cunoscut numele orașului în țară. Este vorba despre karatiștii de la CSM care s-au întors de la un campionat național  cu două titluri de campion național și cu alte două locuri trei. Șapte sportivi de la CSM Făgăraș antrenați de Ioan Rîmbeț, au participat sâmbătă, 25 noiembrie la Campionatul Național Interstiluri desfășurat în Complexul Olimpic Izvorani, sub egida Federației Române de Karate.  La competiție au fost 474 de sportivi din 54 de cluburi din țară. 

Sportivii făgărășeni au reușit să vină acasă din nou cu rezultate remarcabile. Primul titlu de campion național a fost obținut de Cezar Marian, la categoria 8-9 ani, kata. Micul karatist a participat pentru prima oară la o competiție de asemenea anvergură. Al doilea titlu de campion național pe echipe, kata, la categoria minicadeți, a fost obținut de sportivii: Marcus Czika, Alex Gabriel Marin și Ovidiu Mario Slabu.

Făgărășenii au obținut și două locuri trei. Este vorba de Alex Gabriel Marin la kata individual, minicadeți și Ciprian Olaru, la categoria U21, kumite.

O evoluție deosebită au avut și ceilalți sportivi la kumite, minicadeti. Este vorba de Marian Maria și Marian Casiana.

A fost o competiție la un nivel foarte ridicat unde au participat cei mai buni sportivi din țară. A  fost o zi foarte lungă care a început la 9 dimineața și am terminat la 10 seara. Sunt foarte mulțumit de rezultate, chiar peste așteptări ținând cot de nivelul competiției. Felicit sportivii pentru dăruire și sacrificiu, pentru disciplina de care au dat dovadă și sperăm la cât mai multe și bune rezultate în viitor“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor la CSM Făgăraș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.