Făgărășenii pot să aducă de Crăciun un zâmbet pe chipurile copiilor

Făgărășenii sunt așteptați și în acest an să aducă o rază de speranță și un zâmbet pe fețele copiilor din Țara Făgărasului. Totul în cadrul proiectului „ShoeBox“.
ShoeBox NU este Moș Crăciun, reni și alte ființe magice, ci este despre oameni care ajută alți oameni, despre altruism și compasiune.

Cei care vor să facă o bucurie de Crăciun copiilor din familii defavorizate și să aducă un zâmbet pe chipul lor, pot lăsa cadoul la Asociaţia „Doamna Maria Brâncoveanu” Făgăraş din strada Tudor Vladimirescu, nr. 14 (lângă Biserica Brâncoveanu, în fosta casa a clopotarului). Cadourile se colectează până în 15 decembrie, între orele 17:00-18:00. Campania este organizată de Organizat de IIA Călătoare şi Asociaţia „Doamna Maria Brâncoveanu” Făgăraş.
Perioada de distribuire a cadourilor va fi între 16 și 24 decembrie.

Ce să dăruim? Cum să dăruim?
Se învelesc frumos în hârtie de cadou, atât cutia cât și capacul ei, fiecare separat, apoi pui în cutie tot ce ai pe suflet să cumperi. Ai mai jos cateva sugestii:

-dulciuri (ex.ciocolata, biscuiti, napolitane), dar NU ceva perisabil (ex.banane, portocale, iaurt)
-articole scolare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva
-jucarii potrivite pentru varsta si sexul copilului
-produse de igiena personala: perie si pasta de dinti, sapun, sampon, gel de dus
-o felicitare de Craciun pe care sa scrii cateva rinduri pentru copilul care va primi cutia de la tine (esti liber sa pui datele tale de contact si sa pastrati legatura in continuare)
-articole de imbracaminte: un fular, caciula, ciorapi grosi, manusi sau orice altceva de acest fel
-poate o lumanare parfumata care sa le aminteasca si lor de mireasma Craciunului, insa fara chibrituri, nu cumva sa faca vreo isprava copiii … Lumanarea nu trebuie sa fie neaparat ceva “fancy”, ci una “folosibila” (multi dintre ei NU au nici macar curent electric).
-orice alt cadou de care stiti ca s-ar bucura copiii vostri sau de care v-ati fi bucurat voi daca erati in locul lor.

Toate lucrurile trebuie să fie noi. Lucrurile care nu mai pot fi folosite au un loc pe care îl cunoaștem cu toții: se aruncă la gunoi. Fă un cadou așa cum ți-ar place să-l primești și tu, nu fă curățenie în casă pentru ca mai apoi să dai ce e “de aruncat”.

Organizatorii vă roagă să nu puneți alimente perisabile (ex.portocale, iaurt) sau care s-ar putea deteriora/desface în timpul manipulării (ex.compot de casă în borcan de sticlă).

Copiii sunt între 2-18 ani fete și băieți.

Nu lipiți capacele pe cutii, acestea vor fi lipit la momentul în care veniți cu ele, când vor fi lipite și etichetele speciale cu vârsta și sexul copilului pentru care ați pregătit cutia/cutiile.

Termen limită colectare cutii: 15 Decembrie

Pentru orice intrebare/ neclaritate, puteti să contactați organizatorii
Ana-Maria Borca
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006379125161

Detalii despre proiectȘ
https://www.shoebox.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.