Dispărută de acasă

O familie din Porumbacu de Jos o caută cu disperare pe Maria Căldărar de 23 de ani. Femeia a plecat luni la cumpărături în Sibiu și nu a mai revenit acasă. Ultimul  mesaj a fost transmis familiei și spunea că e bine și că și-a refăcut viața. Familia însă nu crede așa ceva și spune că sigur i s-a întâmplat ceva. Femeia este căsătorită și are un copil de 7 ani.

„De dimineață, luni, i-a spus soțului ei să ducă el copilul la școală că se duce în Avrig să facă cumpărături. Voia să-și cumpere o mașină de spălat și când a ajuns la Avrig l-a sunat pe soțul ei și i-a spus că se duce la Sibiu să cumpere ce îi trebuie. La 14.30, am sunat-o eu să o întreb unde e și mi-a spus că e la Sibiu, că a pierdut trenul de 12.00 și vine cu cel de 14.00. De la 14.30 nu am mai vorbit cu ea. După aceea a trimis un mesaj în care spunea: „să nu mă mai căutați că sunt bine, mi-am făcut o viață nouă, mi-am găsit jumătatea“, dar eu nu cred așa ceva. Acum, telefonul e închis. Noi ne gândim la toate variantele. Dar avea și bani la ea, avea vreo 1500 de euro și a mai scos din bancă încă 60 de milioane și a avut aur la ea mult. Posibil a luat-o cineva cu frumușelul, i-a luat banii și a omorât-o. Am mers și pe varianta cealaltă și posibil că și-a găsit pe vreunul și a plecat cu el și a ieșit cu el din țară, variante sunt, dar nu știm sigur“, ne-a spus Ilie Căldărar, fratele Mariei Căldărar.

Femeia este născută și crescută în comuna Beclean și căsătorită în Porumbacu de Jos de 8 ani. CINE o vede poate să sune la tel. 0748306476.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.