A furat un taxi din Sighișoara și s-a izbit cu el de o casă din Dacia

foto: Wikipedia

Poliţiştii mureşeni au venit cu informaţii în completarea celor oferite de colegii din judeţul Braşov cu privire la tânărul care a intrat cu maşina furată din Sighişoara (judeţul Mureş) în zidul unei case din comuna Dacia (judeţul Braşov).

Astfel, potrivit unui comunicat remis de IJP Mureş, furtul autoturismului a fost sesizat telefonic, duminică, în jurul orelor 22.00, de un bărbat din 50 de ani, din Albeşti, potrivit mytex.ro.

Bărbatul și-a parcat autoturismul, un taxi, în fața unui local din municipiul Sighișoara, l-a lăsat cu motorul pornit și a intrat în local pentru scurt timp, iar când a revenit a observat că o persoană necunoscută a plecat cu autoturismul, îndreptându-se în direcția Brașov. Polițiștii au procedat la darea în urmărire a autoturismului atât pe raza municipiului Sighișoara, a comunelor arondate, cât și pe raza județelor Harghita și Brașov. La scurt timp, cu sprijinul polițiștilor brașoveni din cadrul Postului de Poliție Jibert, a fost identificat un tânăr, de 18 ani, care ar fi comis fapta, iar autoturismul în cauză a fost reperat pe raza comunei Dacia, din județul Brașov, abandonat și avariat”, se explică în comunicat.

Ulterior s-a stabilit că suspectul nu are permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

El este cercetat în prezent pentru furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.